Maak kennis met onze uitdagende functies

Bij Support Profs willen we jou echt leren kennen. Want alleen dan weten we wat jouw wensen zijn, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Door onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van de markt zijn wij in staat voor jou de juiste match te maken en jou te supporten bij verdere ontwikkeling passend bij jouw wensen en ambitie. We support you!

Interim Support Team

Ben jij de Support Professional met de ambitie om op interim basis te werken? In het Interim Support Team heb je de zekerheid van een vaste baan, een goed salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Freelance / ZZP

Ben jij Freelancer / ZZP’er en op zoek naar een uitdagende opdracht? Als Freelancer / ZZp’er via Support Profs heb je een directe ingang bij interessante opdrachtgevers, van non-profit tot profit en MKB tot aan multinationals.

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste baan als Support Professional? Wij selecteren voor je de beste werkgever op basis van jouw wensen, persoonlijkheid, kennis, competenties en motivatie.

Wij supporten jou

Jij staat centraal

Starter op de arbeidsmarkt? Toe aan een volgende stap of als professional op zoek naar een uitdagende opdracht? Support Profs faciliteert en begeleidt jou in het vinden van een nieuwe uitdaging. Binnen onze organisatie draait het niet alleen om de cijfers, wij zetten jou centraal en werken samen met jou aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Want wij geloven dat we alleen dan kunnen bouwen aan een lange termijn relatie.  Met andere woorden een organisatie die jou support.

Onze vacatures