Maak kennis met Support Profs

Bij Support Profs bieden wij uitdagende functies op het gebied van
management support, sales support en hr support. Wij richten ons op
detachering, werving en selectie en interim functies in heel Nederland.

Support Profs als werkgever

Iedere dag het beste uit
jezelf halen en met plezier
naar je werk gaan

Dat is wat wij belangrijk vinden bij Support Profs. Vanuit onze drive en passie stimuleren wij onze support professionals dagelijks het beste uit zichzelf te halen en nieuwe kennis te ontwikkelen. Aan persoonlijke ontwikkeling besteden wij daarom veel aandacht. Als support professional profiteer je van mooie incentives en ontvang je jaarlijks een bovengemiddeld opleidingsbudget zodat je kunt blijven werken aan persoonlijke groei. Daarnaast organiseren wij kennissessies met inspirerende gastsprekers en netwerkevenementen.

Meer dan alleen werk

Binnen Support Profs hechten wij waarde aan het opbouwen van een goede relatie met onze professionals. We willen jou echt leren kennen. Daarom organiseren we ook buiten werktijd leuke uitjes. Van varen door de Amsterdamse grachten, eten in een goed restaurant of sportieve activiteiten.

Over ons

Support Profs bemiddelt Support Professionals naar de best passende baan bij het best passende bedrijf. Wij bieden onze professionals intensieve begeleiding en ontwikkelmogelijkheden om relevant te zijn en te blijven op de arbeidsmarkt. Wij doen ons werk dagelijks met veel energie, passie en gedrevenheid en dragen bij aan een carrière met impact.

Missie
Impact maken op de carrière van onze professionals dat is onze missie. Dit doen wij door individuen te bemiddelen naar de best passende baan bij het best passende bedrijf. Wij bieden onze professionals intensieve begeleiding en ontwikkelmogelijkheden om relevant te zijn en te blijven op de arbeidsmarkt. Wij doen ons werk dagelijks met veel energie, passie en gedrevenheid. Wij dragen bij aan een carrière met impact.

Wie zijn uw consultants?

Onze vacatures