Onze Vakgebieden

Support Profs richt zich op support professionals in de vakgebieden management support, HR support en sales support. Wij begrijpen dat effectieve ondersteuning cruciaal is voor het succes van elke organisatie.
Daarom selecteren wij zorgvuldig de beste professionals die bijdragen aan een soepel en efficiënt bedrijfsproces. Bij Support Profs draait het om de juiste match tussen talent en behoefte van onze opdrachtgevers, waardoor beide partijen kunnen excelleren.

Management Support

Als management support professional ben je de oren en ogen van de organisatie en vervul je een zelfstandige, maar ook verantwoordelijke rol. Jij plant, organiseert en ontzorgt. Ondersteunen zit jou in het bloed.

Sales Support

Als sales support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Jij zorgt voor optimale support van de salesafdeling, door eerstelijns vragen te beantwoorden en het opstellen van rapportages en offertes. Je bent commercieel, klantgericht en je gaat altijd voor het maximale resultaat.

HR Support

Als HR support medewerker ben jij de spin in het web van de HR afdeling. Jij zorgt ervoor dat alle zaken rondom de arbeidsvoorwaarden, verzuim, scholing e.d. van de medewerkers goed geborgd en inzichtelijk zijn. Wanneer medewerkers vragen hebben over hun arbeidsvoorwaarden kunnen ze altijd bij jou terecht.

Virtual Assistants

Als virtual assistant ben je een ervaren ondersteuner. Je wordt ingezet ter ondersteuning van ondernemers, teams en organisaties.
Van agendabeheer tot een volledig secretariaat. Al vanaf 4 uur per week ben je beschikbaar zodat jouw opdrachtgever kan focussen op de core business.
Als virtual assistant werk je vanuit huis en ben je flexibel inzetbaar voor één of meerdere opdrachtgevers.